Om os

Efter min overbevisning så er ens hjem blevet sit eget personlige hyggerum når man føler sig godt til rette og når man nyder de indtryk som rummet giver én. Lysindfald, billeder, møbler har en kæmpe betydning for vores opfattelse af et rum og hjem, og fordybelse i det enkle møbel sker typisk når vi sidder roligt og kigger på det. 

Sommerville er startet i 2018 men har været en drøm undervejs længe. Den er blevet formet, bliver konstant modeleret, og jeg har gjort meget for at skabe den erfaring samt forbindelser til lige netop de ting som shoppen byder på. Min konstante søgning efter nye, hyggelige og varme ting vil fortsætte og jeg håber, at kunne tilbyde unikke varer som lige netop vækker hyggen i dig som kunde. Sommerville har også en butik. Den ligger på Thurø på Sydfyn hvor mange produkter kan opleves. En god kop kaffe skal du ikke snydes for og det er også muligt at købe lidt sødt imens du shopper. Du er altid velkommen til at kontakte os eller komme besøg på Thurø. Vi er altid åbne for en sludder og til at vise vores produkter frem. 

Bedste hilsner

Pernille & Hanne

 

Vi forhandler alt muligt lækkert fra ind- og udland

Jeg har samlet en masse inspiration over årene, blevet inspireret i både ind- og udland. Min familie og jeg har boet mange år i USA og har derved set en masse og fået masser af input fra andre steder end skandinavien. Det nordiske hjem er dog det jeg fokuserer på og det er lyse, varme og stilrene produkter som jeg henter hjem til shoppen.